Om Fiskebilen Møre Starfish

Hvor finner du oss:

Våre fiskefabrikk ligger på Fiskerstrand, rett sør for Ålesund. Våre fiskebiler besøker de fleste kommuner i Sør-Norge.
Vår visjon: Vi i Møre Starfish ønsker at fisk skal være en fantastisk opplevelse for både store og små. Fra du handler hos fiskebilen, til fisken havner på matfatet, skal du som kunde alltid være fornøyd. Du skal oppleve «det lille ekstra» og fisken skal være så god at du skal glede deg til fiskebilen kommer neste gang.
Elias Måseidvåg

Våre produkter

Vi foredler de fleste av våre produkter selv. Med eget røykeri, fiskematavdeling og produksjonslokale for salting og kapping har vi god kontroll på produksjonsprossesen. Fordelen med dette er at vi kan sikre god kvalitet ut til deg som forbruker. Alle våre fiskeprodukter er selvsagt 100% norske.

Fornøyde kunder
0 K+
Produkter
0
Fiskebiler
0
2Hvor finner du oss?

Fra Lindesnes i Sør til Steinkjer i Nord.

Våre fiskebiler besøker dekker 90% av alle kommuner i Sør Norge. Ønsker du norsk fisk av høy kvalitet må du gjerne registrere deg. Da gir vi deg beskjed noen dager før vi kommer til ditt nærområde.

Historie

Fra 1982 til 2022

Møre Starfish startet som ett lite sideprosjekt tidlig på 80tallet. Det var en kald vintermorgen når Elias Måseidvåg fylte en tilhenger med fersk torsk, tok med seg fruen og satte kursen mot ski vm i Oslo. Norge ville ha fisk, og Elias la etter hvert karrieren som elektroingeniør på hylla og satset fullt på fiskeproduksjon og fiskebiler.

Handlekurv